Rustfrit stål tee

Produktdetaljer

En rør tee er en type rørfitting designet til sammenføjning af VVS-rør. Med en rør tee kan en blikkenslager kombinere eller opdele strømmen af to separate rør. Generelt bruges en standard rør-tee til at samle rør med samme diameter. Imidlertid kan tee også bruges til at sammenføje rør med forskellige diametre, når det inkluderer en reducer. Vores pipe tees kan fremstilles af en bred vifte af materialer, der passer til behovene i forskellige applikationer. For at opfylde kravene fra internationale kunder kan det desuden fremstilles i henhold til en lang række standarder, såsom ASME, DIN, JIS, EN osv.

Vi tilbyder sanitære fittings, rustfrit stål sanitære fittings og rustfrit stål rørfittings, der er fremstillet ved hjælp af rustfri stål af optimal kvalitet. Vores brede vifte af sanitær rustfrit stål tee er kendt blandt kunderne på grund af dens trækstyrke. Disse stålrørfittings i forskellige kvaliteter og finish efter behov.

Stainless Steel Tee manufacturers

Rustfrit stål tee fabrikanter


Stainless Steel Tee suppliers

Rustfrit stål tee leverandører


Stainless Steel Tee price

Pris på rustfrit stål


Specifikationer:
1. Størrelse: DN25-DN100, 1 "- 4"
2. Standarder: ISO, IDF, DIN, SMS, 3A
3. Materiale: SUS304, SUS316L
4. Filtreringsnøjagtighed: 0,45, 0,10, 0,65, 1,0, 3,0, 5,0, 10,0 (um)
5. Filtreringsmateriale: polytetrafluoroethylen (PTFE), polypropylen (PP), polyether sulphone (PES / PS), PVDF (PVDF), nylon (N6, N66), blanding fint (CN - CA)
6. Arbejdstemperatur: <>
7. Filtermængde: 1-14. (en)
8. Tilslutningsformer: svejsning, bregne, gevind, flange
9. Forseglingsmateriale: EPDM, FPM


typer:
BS træk tee
SMS-te
3A tee
Klemme Tee


Overflade:
Indvendig overfladebehandling: Ra≤0,8μm / 1.6μm
Udvendig overfladebehandling: Ra≤0,8μm / 1.6μm


Ansøgning:
Ultra-rent vand og filtrering; Ultra-ren elektronisk kemisk opløsningsfiltrering; Fermenteringstank, tanke, ingrediensdåser, steril udstødning, indgangsfiltrering; Elektronisk industriel filtrering af høje renhedsgasser.


Med bred erfaring og ekspertise er Beall Industry Group en af de førende producenter og leverandører af rustfrit stål tee. Vi har hundreder af højkvalificerede medarbejdere til din tjeneste. Du kan være sikker på at få den konkurrencedygtige pris rustfrit stål tee til salg hos os.


Hot Tags: Kina rustfrit stål tee, fabrikanter, leverandører, fabrikspris, til salg
Undersøgelse

You Might Also Like