Monel405

Chat nu
Produktdetaljer

Hvis du planlægger at købe monel405 Kina fra professionelle monel405 producenter Kina og leverandører Kina, du velkommen til at kontakte Beall Industry Group, udstyret med produktiv fabrik, er vi altid til tjeneste.

MONEL legering 400 (UNS N04400)


Ni 66,5 Cu 31 Fe 2.5 Mn 2,0 C 0,3 Si 0,5 S 0,024

Høj Performance legeringer bestande og producerer denne lønklasse i følgende forms: Bar, wire, ark, plade, spole, skruer og smedegods.

Oversigt

En nikkel-kobber legeret, resistente over for havets vand og damp ved høje temperaturer så godt, salt og ætsende løsninger.
Legering 400 er en nikkel-kobber legering med fremragende korrosionsbestandighed i en lang række medier. Legeringen er kendetegnet ved god generelle korrosionsbestandighed, god svejsbarhed og moderat til høj styrke. Legeringen er blevet brugt i en lang række applikationer. Det har fremragende modstandsdygtighed over for hurtigt strømmende brakvand eller havvand. Det er særlig modstandsdygtige over for saltsyre og flussyre syrer, når de er de-tilsat kulsyre. Legeringen er lidt magnetisk ved stuetemperatur. Legeringen er meget udbredt i den kemiske, olie og den marine industri.


Undersøgelse