Monel405

Produktdetaljer

MONEL Alloy 400 (UNS N04400)


Ni 66,5 Cu 31 Fe 2,5 Mn 2,0 C 0,3 Si 0,5 S 0,024

High Performance Alloys lagerfører og producerer denne kvalitet i følgende former: Stang, tråd, ark, plade, spole, fastgørelseselementer og smed.


Oversigt

En nikkel-kobberlegering, modstandsdygtig over for havvand og damp ved høje temperaturer såvel som mod salt og kaustiske opløsninger.
Alloy 400 er en nikkel-kobberlegering med fremragende korrosionsbestandighed i en lang række medier. Legeringen er kendetegnet ved god generel korrosionsbestandighed, god svejsbarhed og moderat til høj styrke. Legeringen er blevet brugt i en række anvendelser. Det har fremragende modstand mod hurtigt strømmende brakvand eller havvand. Det er især modstandsdygtigt over for saltsyre og fluoridsyrer, når de afluftes. Legeringen er let magnetisk ved stuetemperatur. Legeringen er meget udbredt i den kemiske industri, olie og marine industrier.


Med bred erfaring og ekspertise er Beall Industry Group en af de førende monel405 producenter og leverandører. Vi har hundreder af højkvalificerede medarbejdere til din tjeneste. Du kan være sikker på at få den konkurrencedygtige pris monel405 til salg hos os.


Hot Tags: Kina monel405, producenter, leverandører, fabrikspris, til salg
Undersøgelse

You Might Also Like