904 L rustfrit stål ark/plade

904 L rustfrit stål ark/plade
Chat nu
Produktdetaljer
Med bred erfaring og ekspertise er Beall Industry Group en af de førende 904l rustfrit stål ark/plade producenter og leverandører. Vi har hundredvis af højt kvalificerede arbejdstagere på din tjeneste. Behage være sikker for at få konkurrencedygtige pris 904l rustfrit stål ark/plade til salg hos os.

904L/N08904 rustfrit stål ark erhøj korrosionsbestandighed i en bred vifte af processen miljøer.. Vi holder omkring 5000-10000 ton rustfrit stål på lager månedligt. Som ene af stor materiel indehaveren i Kina leverer vi de bedste priser, kvalitet, support og hurtig leveringstid
 

904L (UNS N08904) rustfri legering er en super Austenitisk rustfrit stål, der er beregnet til moderat til høj korrosionsbestandighed i en bred vifte af processen miljøer. Kombinationen af høje krom og nikkel indhold, kombineret med tilføjelser af molybdæn og kobber, forsikre god til fremragende korrosionsbestandighed.

Med sin meget legeret kemi — 25% nikkel og 4,5% molybdæn, 904L giver god chlorid stress korrosion krakning modstand, grubetæring og generelle korrosionsbestandighed overlegen i forhold til 316 L og 317L molybdæn forbedret rustfrit stål.

Legering 904L blev oprindeligt udviklet til at modstå miljøer med fortyndet svovlsyre. Det giver også god modstandsdygtighed over for andre uorganiske syrer som hot fosforsyre samt mest organiske syrer.


Undersøgelse