Hvad er rustfrit stålrør

Rustfrit stålrør er en slags hul, langt rundt stål, som er et vigtigt produkt i stålindustrien. Det er vidt brugt i den nationale økonomi. Da stålrøret har et hulrum, er det velegnet til væsker, gas og faste transportledninger. På samme tid sammenlignet med den samme vægt af rundt stål har stålrøret stor sektionskoefficient, stor bøjning og vridstyrke, så det bliver også et vigtigt materiale i forskellige mekaniske og arkitektoniske strukturer. Strukturen og komponenterne i rustfrit stålrør har større sektionsmodul end faste komponenter under samme vægt. Derfor er rør i rustfrit stål i sig selv en slags økonomisk sektionsstål, der kan spare metal. Det er en vigtig del af stål, især inden for olieboring, smeltning og transportindustri. For det andet har geologisk boring, kemisk industri, byggeindustri, maskineriindustri, fly- og bilproduktion samt kedel, medicinsk udstyr, møbel- og cykelproduktion osv. Også brug for et stort antal forskellige aspekter. Stålrør. I dag, med udviklingen af nye teknologier som atomenergi, raket, missil og rumfartsindustri, spiller rustfrit stålrør en stadig vigtigere rolle i den nationale forsvarsindustri, videnskab og teknologi og økonomisk konstruktion.


Egenskaber ved rustfrit stålrør: Overflademodstand mindre end 1000 MΩ; beskyttelse mod slid; tilbagetrækkes; fremragende kemisk resistens; god alkalimetal- og syrebestandighed; stærk sejhed; Brandhæmmende.


I henhold til produktionsmetoden er det rustfrie stålrør opdelt i to typer: sømløst rør og svejset rør. Det sømløse stålrør kan opdeles i varmvalset rør, koldvalset rør, koldtegnet rør og ekstruderet rør osv. Koldtrækning og koldvalsning er sekundær til stålrøret. Forarbejdning; svejste rør er opdelt i lige svejste rør og spiral svejste rør.


Ifølge applikationen kan det opdeles i oliebrøndrør (hus, olierør og borerør osv.), Rørledning, kedelrør, mekanisk konstruktionsrør, hydraulisk proprør, gascylinderrør, geologisk rør, kemisk rør ( højtryksgødningsledning, petroleumskraberør) og skibsrør osv.