Hvad er sømløs rustfri stålrør

Sømløst rustfrit stålrør er et langt stål med et hult tværsnit og ingen sømme på periferien.

Fremstillingsprocessen for sømløst rustfrit stålrør er at slå et hul i rustfrit stålhylster ved 2200 ° F. ved denne høje temperatur, værktøjsstålet bliver blødt og spiralformet fra hullet efter stampning og tegning. Dette resulterer i ujævn vægtykkelse og høj excentricitet i sømløst rustfrit stålrør.


Funktioner i sømløst rustfrit stålrør: For det første, jo tykkere produktets vægtykkelse, jo mere økonomisk og praktisk vil det være. Jo tyndere vægtykkelsen er, jo højere er behandlingsomkostningerne; for det andet bestemmer produktets proces dets begrænsede ydelse. Generelt er den sømløse stålrørs præcision lav: vægtykkelsen er ujævn, lysets indre og ydre overflade lysstyrke er lav, størrelsesomkostningerne er høje, og der er pockmarks og sorte pletter på den indre og ydre overflade, der er ikke let at fjerne Desuden skal detektion og formning håndteres offline. Derfor viser det sine fordele i materialer med højt tryk, høj styrke og mekaniske strukturer.


Klassificering af sømløst rustfrit stålrør: I henhold til valsemetoden kan det opdeles i varmvalsning, varm ekstrudering og koldtegning (rulle) rustfrit stålrør; I henhold til den forskellige metallografiske struktur af rustfrit stål kan det opdeles i semi-ferritisk semi-martensitisk rustfrit stål sømløst rør, martensitisk rustfrit stål sømløst rør, austenit ferritisk rustfrit stål sømløst rør osv .; I henhold til snitformen kan det opdeles i cirkulært rør og specialformet rør. Cirkulært stålrør er vidt brugt, men der er også nogle firkantede, rektangulære, halvcirkel, hexagon, ligesidet trekant, ottekant og andre specialformede rustfrie stålrør.


Ulemper ved sømløst rustfrit stålrør: på grund af den manglende kemiske sammensætning, der er egnet til svejsning, vil der være forskellige ustabile faktorer i svejseprocessen, som ikke er let at svejse ordentligt og fuldstændigt.


Sømløst rustfrit stålrør bruges normalt i den fælles struktur og mekaniske struktur i sømløst rustfrit stålrør. For eksempel varm / kold valsning af forskellige rør i rustfrit stål, kemisk udstyr og olieudstyr og forskellige konstruktionsdele af rustfrit stål til forskellige formål.