Er rustfrit stålrør sikkert til drikkevand

Rustfrit stålrør er det sikreste, sundeste og mest miljøvenlige materiale i verden, som er bedst egnet til drikkevandsrør.


Siden 1980 har Japan kraftigt fremmet brugen af rør og fittings i rustfrit stål, og nu er popularitetsgraden oversteg 96%. Den amerikanske regerings ANSI / NSF61-1997a kode regel: "For metalrør, der bruges til drikkevand, er det kun rustfrit stål og duktilt jernrør tilladt." Den aktuelle udgave fra 2003 af den amerikanske internationale kodekommissions VVS-kode og boligkode er igen klar. Detroits nye 300 millioner dollars nye Ford stadions vigtigste vandledning og direkte drikkevandsledning er alle lavet af 304 rustfrit stål. Siden 1980 er der anvendt mange rustfrie stålmaterialer i vandanlæg i Tyskland. Siden 1995 har italienske byer anvendt en teknologi, der ikke behøver at grave grøfter for at erstatte hovedvandledningen med rørledning i rustfrit stål. Efter 10 års test i Karlskoga, Sverige, er hovedrørene i nodulært støbejern og PVC nedgravet vandforsyning erstattet med 316 rør i rustfrit stål.


Hvorfor bruges rustfrit stålrør som drikkevandsrør af lande over hele verden?

1.Der er mange fordele ved rustfrit stålrør: 1. Hygiejne: Den indvendige væg har en høj finish og er ikke let at skalere til langtidsbrug, der fuldt ud opfylder drikkevandshygiejnestandarder.


2. Korrosion: Hele røret behandles med opløsningen, overfladen syltes og passiveres, og den er holdbar. Tilsætning af et isolerende lag eller et anti-korrosionslag har en bedre korrosion.


3. Høj styrke: Den omfattende styrke er dobbelt så stor som det galvaniserede rør, tre gange kobberrørets, og kan modstå vandtrykket på 10Mpa.


4. Let vægt: Vægten er 1/3 af det galvaniserede rør, som især er egnet til rør i højhuse.


5. Lav ledningsevne: Lav varmeledning, 1/4 kobberrør, lav termisk ekspansionshastighed.


6. Miljøbeskyttelse: Ingen forurening på byggepladsen, ingen forurening til miljøet, 100% genanvendelse.


7. Levetid: Levetiden er op til 70 år, hvilket er i overensstemmelse med bygningens levetid. Det behøver ikke udskiftes og vedligeholdes i en levetid, og vedligeholdelsesomkostningerne er lave.


8. Gemme: Det er ikke let at lække og spare vandressourcer.


9. Smuk: høj kvalitet og generøs, rørledningen kan installeres med mørkt låg. Isolationslaget eller antikorrosionslaget kan have forskellige farver.

Kort sagt er rustfrit stålmateriale sikkert og ikke-giftigt, har ingen indflydelse på vandkvaliteten og er ufarligt for menneskers sundhed.