Sådan forsegles rørtråde i rustfrit stål

De almindelige rørforbindelsesmetoder i rustfrit stål inkluderer hovedsageligt ekstruderingsforbindelse, skruetilslutning, flangeforbindelse, argonbuesvejseforbindelse, rulleforbindelse og rilleforbindelse.


Rustfri stålrørforbindelse, også kendt som skrueforbindelse, henviser til brugen af direkte spænding af rørfittings eller rør, de to indvendige og udvendige stik med koniske rørtråde strammes, og forbindelseseffekten opnås gennem trykforseglingen af tilslutningstråd (det samme som den traditionelle skruegalvaniserede stålrørforsegling). Gevindforbindelse er en meget brugt aftagelig fast forbindelse, der bruger gevindforbindelsesrør og rørfittings, der kan aftagelig. Styrken på forbindelsesporten når den tilladte styrke af rørlegemet. Det er let at installere, og kvaliteten er stabil og pålidelig. Når den ydre gevindgrænseflade vikles med polytetrafluoroethylen-råmaterialebælte, skal en lille kraft påføres; hvis det flydende råmaterialebånd bruges, kan grænsefladens vandlækningshastighed være nul. Generelt, når rustfrit stålrør er tilsluttet, når størrelsen er DN15-DN32, PN≤1.6Mpa, vedtages gevindforbindelse.


Når rostegeforbindelsen i rustfrit stål anvendes, skal følgende punkter tages hensyn til for at sikre, at rørtrådforbindelsen i rustfrit stål er forseglet.


1. Når produktionen og opskæringen af rustfrit stålrør er afsluttet, og skæreoverfladen er poleret og afgravet, skal den automatiske gevindmaskine bruges til gevindskæring og smøreolie skal bruges til smøring. Efter gevindskæring skal rørenderens polering poleres, gevindolien, vandet og metalflisen ved rørenden skal fjernes, og overfladen på rørenden skal overtrækkes med en korrosionshæmmende klæbemiddel til fødevarekvalitet.

2. Anaerob fugemasse eller flydende rå måltidstape skal bruges til at forsegle rørendertråden, og skruen i dybden skal markeres på rørvæggen med en farvepen på samme tid.

3. Anti-rust fugemasse påføres forbindelsens udsatte gevinddele og overfladear.

4. Det forede rustfri stålkompositrør må ikke være direkte forbundet med ventilen og vanddysen, men skal transiteres med de indvendige og udvendige skruede samlinger i det foret rustfrie stål. Når det er forbundet med kobberrøret og plastrøret, skal det specielle overgangsforbindelse anvendes, og det må ikke blandes direkte med det galvaniserede rør og det galvaniserede rørbeslag for at undgå sekundær forurening.


Når forbindelsen er forseglet med anaerob fugemasse, skal hærdningstiden ikke være mindre end 24 timer, og trykprøven må ikke udføres under hærdningen.