Sådan tilsluttes rustfrit stålrør

De almindelige rørforbindelsesmetoder i rustfrit stål inkluderer hovedsageligt ekstruderingsforbindelse, gevindtypeforbindelse, flangeforbindelse, svejsetype-forbindelse osv.


1. Ekstruderingsforbindelse

Indsæt tappen i bellmouth (tilslutning af kompressionstype, tilslutning af ringkomprimeringstype, dobbelt komprimeringstype / dobbelt ekstruderingstype tilslutning er at indsætte røret i rørfittingen, tilslut tilslutning af kompressionstype er at indsætte rørfittingen i rørfittingen) . Ved indsætning skal tappens centrale akse være på linje med bellmouths midterste akse. Efter indsætning skal du bruge specialværktøj til at klemme forbindelsen, klemme rørbeslaget på røret og opnå forbindelsen gennem tætningsringens vandstop Effekt. Anvendelse af ekstruderingsforbindelsesmetode til at realisere tyndvæggede rør og rørfittings, spare materialer, rørene er ikke aftagelige, og kvaliteten af rørene kræves høj.


2. Trådtypeforbindelsen

Også kendt som skrueforbindelse er det gennem den indvendige og udvendige gevind at forbinde rørledningen og rørledningen, rørledningen og ventilen. Denne forbindelse bruges hovedsageligt til tilslutning af stålrør, kobberrør og højtryksrør. Gevindforbindelse er en meget brugt aftagelig fast forbindelse, som er let at installere, stabil og pålidelig i kvalitet.


3. Flensforbindelse

Flangeforbindelse er en slags forbindelsestilstand, hvor to rør eller rørfittings er fastgjort henholdsvis på en flangeplade, derefter tilføjes en flangepude mellem de to flangeplader, og til sidst strammes de to flangeplader med bolte for at få dem tæt sammen.


4. Svejsetypeforbindelsen

Argon lysbuesvejsning bruges generelt til at forsegle bunden af rustfrit stålrør, manuel lysbuesvejsning bruges til at dække overfladen, og argon udfyldes i røret til beskyttelse, så rørets indre svejsning ikke frembringer oxidation. Til rustfrit stålrør med mindre diameter kan det også direkte forsegles med argonbuesvejsning. Efter svejsning af rustfrit stålrør skal svejseoverfladen beskyttes, f.eks. Påføring af syre-pickling-passiveringspasta. I henhold til forskellige tilslutningsformer kan svejsning opdeles i butt svejsning og sokkelsvejsning.