Kan rustfrit stålrør bruges til naturgas

Rustfrie stålrør kan bruges til naturgas. Stålrør er hovedmaterialet i rørledningen. Transport af stålgas til naturgas er specielle metallurgiske produkter, der dannes ved dyb forarbejdning af plader (bælter). For naturgasledninger er styrke, sejhed og svejsbarhed de tre mest basale indikatorer for kvalitetskontrol.


I henhold til dens anvendelse kan naturgasoverførselsrørledningen opdeles i tre typer: gasindsamlingsrørledninger, gasoverførselsrørledninger og gasfordelingsrørledninger. Moderne rørledninger til gasindsamling og gasoverførselsrørledninger er lavet af stålrør, der er forbundet med elektrisk svejsning. Der er forskellige typer stålrør, såsom sømløse rør, spiralsømme og lige sømme. Sømløse rør er egnede til rør med en diameter på mindst 529 mm, og spiralsømme og lige sømme er velegnede til rør med stor diameter. Gasdistributionsrørledningen er rørledningen fra den bymæssige trykregulerings- og målestation til brugergrenlinjen med lavt tryk, mange grene, tæt rørnetværk og lille rørdiameter. Generelt anvendes stålrør.


Det rustfrie stål korrugerede rør er installeret i væsketransportsystemet som et fleksibelt trykresistent rørarmatur for at kompensere den gensidige forskydning af røret eller den forbindende ende af maskinen og udstyret, absorbere vibrationsenergien og kan spille en rolle som vibration reduktion og støjreduktion. Det har mange egenskaber, såsom god fleksibilitet, let vægt, korrosionsbestandighed, træthedsbestandighed, høj og lav temperaturmodstand.


Korrugeret rør i rustfrit stål har mange fordele som naturgasrørledning:

1. Høj aldringsmodstand. Rustfrit stål under naturlige forhold er ikke tilbøjeligt til skør, hærdning, brud og andet aldrende fænomen.

2. Modstand ved høj temperatur. Korrugeret rør i rustfrit stål kan modstå høj temperatur, under ild blødgør ikke, ild.

3. Det er korrekt installeret. Korrugeret rør i rustfrit stål er forbundet med gevind gevind ved rørforbindelsen, hvilket kan forhindre, at utilsigtet falder af.

4. Korrosionsbestandighed. Korrugeret rør i rustfrit stål er normalt lavet af 304 rustfrit stål. Den almindelige ætsende væske kan modstå, og PVC-beskyttelsesbelægningen har også en bestemt brandhæmmende og antikorrosionseffekt.

5. Lang levetid. Sammenlignet med gummislange er levetiden på korrugeret rør i rustfrit stål meget længere.

6. Let at installere. Korrugeret rør i rustfrit stål har på grund af sin tætte og dybe bølgning god fleksibilitet, kan bøjes efter ønske og er let at installere.