Kan rustfrit stålrør bøjes

Rustfrie stålrør kan bøjes, som er baseret på en vigtig fysisk egenskab ved metal, "duktilitet." Underinddeling kan være to egenskaber, "duktilitet" (egenskaben, der kan strækkes og forlænges i længderetningen) og "ekspanderbarhed" (den egenskab, der kan tyndes ved smedning osv.). Efter en bestemt grænse for "stræk" -behandling uden brud har metallet god duktilitet inden for en bestemt grænse i en bestemt tilstand. Generelt kan metallet deformeres under visse betingelser uden at revne.


Bøjning af rustfrit stålrør kræver høj sejhed og duktilitet af rustfrit stålrør. Generelt set, så længe det rustfrie stålrør efter opløsningen varmebehandling kan bøjes, har hvorvidt det kan bøjes ikke noget at gøre med specifikationen af rustfrit stålrør, har noget at gøre med råmaterialet i rustfrit stålrør, og også har noget at gøre med bøjningsgraden af rustfrit stålrør. Generelt er de mekaniske egenskaber ved austenitisk stål bedre og kan bøjes yderligere. For eksempel 304 rustfrit stålrør, 316 rustfrit stålrør, 409 rustfrit stålrør, 500 rustfrit stålrørserie - varmebestandigt chromlegeret stål, 630 (17-4PH) nedbørshærdende rustfrit stål, disse kvaliteter af rustfrit stålrør er bøjelige. Rustfrit stålrør kan bøjes af varme og korrekt temperatur.


På nuværende tidspunkt er der to måder at bøje rustfrit stålrør på markedet:

1. Kold bøjningsmetode: det dannes generelt ved at rulle flere gange med en bøjemaskine.

Ulemper: stålrørets diameter er begrænset, generelt kun mellem 1 og 5 cm; hvis krumningen er for lille, er stålrørets diameter tilbøjelig til deformation.

2.Hot bøjningsmetode: rustfrit stålrør fyldt med sand, fyldt til fuld, høj temperatur varmebehandling stretch bøjning, denne metode er den bedste;

Ulemper: omkostningerne er for høje, udlægget er stort, ikke egnet til masseproduktion.