430 rustfri stålbånd

Produktdetaljer

Industrigruppe udstyret med de mest avancerede rullemøller, lodrette lyse glødeledninger, affedtningslinjer, præcisionsslidser, klippelinjer og strækningsbøjlevækningslinie. Vi er i stand til at fremstille metal med høj præcisionskvalitet med 0,05 mm mindste tykkelse og 2,0 mm mindste bredde. Vi nyder specielt design og avanceret udstyr, der tilbyder særlige behov til vores kunder.


Standard: AISI, ASTM, DIN, EN, GB og JIS


Materialer:

400 serier: 409, 409L, 410, 420, 420J2, 430, 431, 440C;


Specifikation:

1. Tykkelse: 0,05 mm ~ 5 mm

2. Bredde: 2,0 mm ~ 1500 mm


Pakning:

Spiral-ID: 150mm - 610mm

Spiral OD: 300 mm - 1200 mm


Ansøgning:

1. Bildele:

a) Mobiltelefon Udvendig skal) Diskafbryder c) Ætsning af dele d) Elektroniske stempling dele e) Elektronpisteldele f) Beskyttelse af rør til optisk fiberkabel.

2. bildele:

a) Cylinderpakning b) Stempeludvidelsesring c) Endehætte til autofilter. d) Dekorationsliste.

3. Køkkenudstyr:

a) Køkkenudstyr i rustfrit stål.

4. Tekstil og let industri:

a) Vævemaskins skaft b) Vævemaskine vævstol.

5. Medicinske apparater:

a) Kirurgisk kniv b) Kirurgisk nåle c) Kateterstenter til drift.

6. Konstruktion dekoration:

a) Elevator b) Gulvvarme c) Andre dekorationer.

7. Luftfart:

a) Aero-turbin Fastener b) Rustfrit stål membran c) Precision rustfrit stål kapsel.


Produktion:

Varmvalset rustfri stålbånd er et halvfabrikat, der er fremstillet ved varmvalsning af plader eller billetter og er produceret til omdannelse ved koldvalsning.


Koldvalset rustfri stålbånd er fremstillet af varmvalset, annealet og syltestrimmel ved koldvalsning på polerede ruller. Afhængig af den ønskede tykkelse kræver den kolde valsning forskellige antal passager gennem møllen for at bevirke den nødvendige reduktion og for at sikre de ønskede overfladekarakteristika og mekaniske egenskaber. Kun tre valsede (upolerede) finish (nr. 1, nr. 2 og lysglødet) og en poleret finish (malerpuffet) leveres almindeligvis på rustfri stålbånd.


Med bred erfaring og ekspertise er Beall Industry Group en af de førende 440c rustfrie stålproducenter og leverandører. Vi har hundreder af højkvalificerede medarbejdere til din tjeneste. Du kan være sikker på at få den konkurrencedygtige pris 440c rustfri stålbånd til salg hos os.


Hot Tags: Kina 430 rustfri stålbånd, fabrikanter, leverandører, fabrikspris, til salg
Undersøgelse

You Might Also Like