201 rustfri stål spole strimmel

Produktdetaljer

Beall industri Group er professionel og erfaren producent af præcision rustfrit stål strimler, vi leverer kunder med en bred vifte af Coils, strimler med tykkelser på 0,1-3,0 mm og bredder af 10-800 mm. Med state-of-the-art udstyr og avanceret teknologi, vi sparer ingen indsats for at levere rustfrit stål Coils, strimler af overlegen kvalitet.

 

Udglødnings temperaturen for type 201 rustfri stål strimler er 1850-2000 °F. Hurtig afkøling gennem hårdmetal udfældnings området (1500-800 °F) er nødvendig for at holde carbiderne i opløsning og forebygge sensibilisering. 201 rustfri stål strimler kan ikke hærde ved termisk behandling, men er kun hærdede ved koldbearbejdning. Disse strimler kan svejses af alle konventionelle metoder anvendes til 18% chrom, 8% nikkelstål. De konventionelle krom-nikkel analyser kan anvendes. Svarende til andre Austenitisk rustfrit stål, hvor kulstof ikke er kontrolleret under 0,03%, type 201 rustfrit stål strimler er modtagelige for intergranuleret korrosion i varmen – ramte zone af svejsning. Disse strimler er modstandsdygtige over for en bred vifte af milde til moderat ætsende miljøer, har korrosionsbestandighed nærmer sig af typen 301 og er med held erstattet for 304 i mange milde miljøer.


Beall industri Group er en af de førende Kina 201 rustfrit stål Strip producenter og leverandører, og vi er også en professionel virksomhed med produktive fabrik. Velkommen til engros lavpris 201 rustfrit stål strimler fra os.


Pakning:

Alle beall produkter er pakket, opbevaret, transporteret i henhold til den internationale forordning.


Produkterne er pakket med anti-rust papir og stål ringe for at forhindre skader. Identifikations etiketter mærkes i henhold til standardspecifikationen eller kundens anvisninger. Special pakning er tilgængelig som pr kundens krav. Ply trækasse er til rådighed for særlig beskyttelse. Andre former for pakning kan tilbydes, hvis anmodning.Hot Tags: 201 201 rustfri stål spole strimmel, fabrikanter, leverandører, pris, til salg
Undersøgelse

Du kan også lide